L’ex-president de l’ANC Jordi Sànchez ha desmuntat les acusacions del judici contra el procés que li atribueixen –a ell i processats com ara Oriol JunquerasJoaquim FornJordi Cuixart– de formar part d’un ‘comitè estratègic’ per a aconseguir la independència. Tot això surt d’un suposat document titulat ‘EnfoCATs‘, un Power Point que la Guàrdia Civil diu que va decomissar i que tots els processats han negat saber-ne res. Sànchez, a més, ha explicat per què aquest document no és fiable, i ha enumerat la gran quantitat d’errades que conté. Vegeu-ho ací:

El document ‘EnfoCATs’ és una de les principals proves de les acusacions per a provar de condemnar els presos polítics per rebel·lió. ‘El ministeri fiscal mateix ja ha vist la poca significació que té aquest document, i l’ha anat substituint pel “Llibre blanc” i més documents que creen una visió d’opcions possibles, però que no demostren ni aporten cap dada important per mantenir l’acusació’, ha dit.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb