Almenys tres persones han estat detingudes en la macrooperació policíaca contra el tràfic de drogues a Barcelona i l’Àrea Metropolitana, però s’esperen més arrestos durant el matí. Popeye, la persona que dóna nom a l’operatiu, és un dels detinguts. En total s’estan fent trenta-set entrades en diferents punts de la capital del Principat -especialment al barri de la Mina-, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Granollers. L’objectiu és desarticular diferents punts de venda de drogues. El dispositiu ha començat cap a les cinc del matí i hi participen més de 600 agents del cos, així com un helicòpter. Moltes de les entrades es concentren a l’Hospitalet.

Entre els escorcolls n’hi ha un a un domicili del carrer de la Rosa d’Alexandria de l’Hospitalet de Llobregat. S’ha detingut una dona a primera hora del matí i en les pròximes hores està previst que els agents s’emportin dos homes més. 

A Barcelona hi ha entrades als carrers Germans Serra, Cristòbal Moura i a la plaça Telongo Baccio. Allà s’han produït dues detencions més.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb