Fes-te subscriptor de VilaWeb

Aquest diari existeix perquè més de vint mil lectors han decidit que poden i volen pagar cinc euros el mes perquè tots rebeu tota la informació amb accés obert. Però no n'hi ha prou. En necessitem més. Tu ho vols i pots? Fes-te'n subscriptor ací.

Ingredients:
4 talls de rap grossos
1 quilo de pèsols de la floreta
6 carxofes
2 cebes tendres
6 alls tendres
oli, sal, pebre negre i safrà
una mica de farina
vi blanc
unes gotes de llimona
mig litre de brou de verdura o fumet (fet amb les espines i les pells del rap)

Elaboració:
Netegem les carxofes i les tallem en quatre trossos. Les posem una estoneta amb aigua i sal. Les escorrem, les enfarinem i les fregim amb oli en una parella.

Desgranem els pèsols i els reservem.

Salem el rap i li posem unes gotes de llimona. L’enfarinem, el fregim i el reservem.

Posem oli en una cassola, sofregim la ceba tendra i els alls tendres, tot tallat petit. A mig sofregir, hi aboquem una copa de vi blanc. Uns minuts després, hi afegim el brou o el fumet. Hi afegim els pèsols desgranats, uns brins de safrà i ho salpebrem. Ho fem coure uns vint minuts.

Quan els pèsols siguin cuits, hi afegim els talls de rap i les carxofes. Deixem fer una mica més de xup-xup i el plat ja serà fet.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.