Ingredients:
(per a quatre persones)
de 8 a 10 costelles per persona
4 patates per a bullir
50 g de mantega
1 got petit de llet
sal, pebre
1 llimona
farina per a arrebossar
oli per a fregir
20 cirerols

Per a fer l’allioli:
1 gra d’all
un rovell d’ou
una molla de pa amb vinagre
sal i oli

Elaboració:
Salpebrem les costelletes, les mullem amb un raig de llimona, les enfarinem i les fregim amb oli, en una paella.

Mentrestant, bullim les patates amb pell. Un cop cuites, les pelem i les passem pel passapuré, amb la mantega i la llet. I ho salpebrem.

Passem per la paella els cirerols amb un gra d’all.

Muntem el plat: el puré al mig, les costelletes al voltant, amb els cirerols, i en un cantó posem una cullerada d’allioli.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb