L’Espai VilaWeb recull la presentació del llibre 20 mestres del segle XX al País Valencià. Hi són presentes els coordinadors del llibre: Mari Carmen Agulló Díaz, doctora en pedagogia, professora de la Universitat de València i investigadora de la història de l’educació al País Valencià; i Vicent Romans Noguera, professor de català, mestre de geografia i història i president de la Federació Escola Valenciana entre el 1994 i el 2002. Conduirà l’acte Pere Mayans Balcells, catedràtic d’ensenyament secundari i ex-cap del Servei d’Ensenyament del Català de la Generalitat de Catalunya.

20 mestres del segle XX al País Valencià (Edicions 96) intenta recuperar persones i pràctiques escolars innovadores dutes a terme al País Valencià durant el segle passat, per reconstruir i valorar la història valenciana a l’escola.

Les biografies són de mestres i professors de secundària i d’universitat que han creat relats apassionats i apassionants amb l’alumnat, els companys de professió i la família.

Podeu seguir l’acte ací:

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb