òmnium cultural

Òmnium Cultural ha començat una campanya amb la qual vol reivindicar la mobilització i el dret a vot després que el judici al referèndum del Primer d’Octubre que s’ha produït al Tribunal Suprem hagi quedat vist per sentència.

L’entitat presidida per Jordi Cuixart ha repartit tot de cartells pel territori en què s’hi pot llegir ‘Manifestar-nos, expressar, mobilitzar-nos, votar. Ho tornarem a fer’ i amb els quals vol explicar que el judici i la futura sentència ‘no frenaran les ganes d’exercir drets fonamentals’.

Els missatges d’Òmnium es poden veure en vint-i-cinc autobusos de l’àrea de Barcelona, en pantalles LED situades als accessos a la ciutat i en 185 cartells tipus OPI al transport públic.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.