Aquest cap de setmana, acaba la programació de Nadal a l’Auditori de Barcelona amb el film El senyor dels anells: el retorn del rei i la interpretació en directe de la banda sonora. El film de Peter Jackson, que es podrà veure des de demà fins diumenge, va guanyar onze premis Oscar, entre els quals el de la millor banda sonora.

Durant la projecció, la música de Howard Shore serà interpretada, sota la direcció de David Reitz, per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), el Cor Jove de l’Orfeó Català, el Cor de Noies de l’Orfeó Català, les Veus-Cor infantil Amics de la Unió, i la soprano Clara Sanabras.

L’Auditori ha començat l’any amb un nou èxit i ha exhaurit totes les localitats per a aquesta projecció amb música en directe.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb