L’escriptora i editora Iolanda Batallé substituirà Manuel Forcano al capdavant de l’Institut Ramon Llull (IRL). Així ho han pactat les tres administracions que formen part del consorci de la institució -Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i govern de les Illes-, un nom que serà ratificat en la propera reunió del patronat, prevista per al 26 de setembre. Forcano va anunciar el passat 12 de setembre que deixava la direcció de l’IRL per tornar-se a dedicar a l’escriptura i la traducció.

Professora, editora i escriptora catalana, Batallé és llicenciada en Filologia anglesa i en Ciències de la informació. Formada en direcció d’empreses, ha desenvolupat la seva activitat professional a diversos països d’Europa, Amèrica i Àfrica. Batallé ha dirigit l’Editorial La Galera. El 2015 va tirar endavant les editorials Rata i Catedral.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb