L’Associació Arrels organitza avui a les set del vespre, per primera vegada, un debat electoral en català per les eleccions municipals de Perpinyà, que es faran el 15 de març. El debat tindrà lloc al local de Pyrénéon a l’avinguda Julià Panchot de Perpinyà. Totes les llistes que hi estaven convidades han confirmat la seva assistència. El debat tractarà tots els assumptes que protagonitzen la campanya, però posarà espeical èmfasi en la qüestió lingüística i l’educativa. Arrels també ha demanat a d’altres associacions nord-catalanes de proposar les seves preguntes.

Segons que ha explicat la mateixa associació, el seu president, Mateu Pons-Serradell, espera que l’acte ha de servir per a demostrar que un debat electoral es pot fer a la Catalunya del Nord en català ‘amb tota normalitat’ i que ‘pot interessar el públic’. Pons-Sarradell també remarca que a Perpinyà, l’assumpte de la catalanitat és ‘essencials per a afrontar unes eleccions’.

L’Associació Arrels ha publicat a la seva pàgina de Facebook el debat. Cliqueu ací per veure’l.

 

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb