La placa dedicada a Guillem Agulló torna a ser al parc de Vivers. Vint-i-quatre hores després de veure que algú, diumenge a la matinada –poques hores després d’haver-la instal·lada– la va pintar i arrencar de terra, l’Ajuntament de València ha recol·locat la placa en memòria del jove antifeixista assassinat el 1993, que dóna nom a una de les avingudes principals del jardí.

La placa havia estat inaugurada en un acte que es va fer acabada la tradicional manifestació del 25 d’Abril convocada per Acció Cultural del País Valencià. Aquesta vegada la placa ja no és al mateix lloc on dissabte al vespre va ser descoberta pel batlle de València, Joan Ribó. Aquell emplaçament va ser transitori, per a facilitar l’acte d’inauguració. Ara s’ha instal·lat al costat del Museu de Ciències, a prop del monòlit dedicat a Antonio Machado. És un lloc visible del passeig central que des de dissabte porta el nom de Guillem Agulló.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]