La Guàrdia Civil ha detingut aquesta matinada el conseller d’OHL Javier López Madrid en el marc de l’Operació Lezo, segons ha informat la Cadena SER. López Madrid, que també és el gendre de l’ex-president de la companyia, Juan Villar Mir, estaria acusat de pagar suborns d’1,4 milions d’euros des de Suïssa pel projecte fallit de tren a Navalcarnero. López Madrid serà interrogat avui.

Les inicials de López Madrid apareixien en unes notes de l’ex-gerent del PP de Madrid Beltrán Gutiérrez, que junt amb les anotacions intervingudes a l’ex-conseller del govern madrileny Francisco Granados haurien estat clau en aquesta nova fase de l’operació, que també ha comportat la detenció de l’ex-president Ignacio González.

Ahir la Guàrdia Civil ja va escorcollar la seu de la constructora OHL a Madrid, una empresa que també apareixia als papers de l’ex-tresorer del PP Luis Bárcenas.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]