El periodisme que l'actualitat necessita

Aquest 2020 és un any de canvis arreu del món, i nosaltres us volem ajudar a entendre'ls. En temps de crisi, el periodisme compromès és més important que mai i el vostre suport és l'únic que pot assegurar la continuïtat de VilaWeb.
Si ho vols i ho pots fer, col·labora amb VilaWeb.

Ingredients:
—Llaminera de 400 g
—Dos manats d’espinacs frescs
—100 g de pernil salat
—Un paquet de pasta de full rectangular
—Un ou
—Un all
—Oli, sal i pebre

Elaboració:
Rentem els espinacs, els bullim, els escorrem i els passem per la paella amb una mica d’oli i un gra d’all.

Estirem la pasta de full i la col·loquem sobre el paper de forn que porta. Posem la meitat dels espinacs sobre la pasta de full. A sobre, hi posem dos talls de pernil i la llaminera salpebrada. Després hi posem la resta d’espinacs i dos talls de pernil més. Emboliquem el tall de carn amb la pasta de full. Ajuntem les puntes humitejant-nos els dits amb una mica d’aigua. Hi fem un petit forat al mig, perquè la pasta no quedi bufada.  Amb la pasta de full que sobri fem una sanefa per decorar. Pintem la pasta amb l’ou batut.

Enfornem la llaminera a 200 graus durant trenta minuts. Després la deixem dins el forn calent, però apagat, durant deu minuts més. I ja la podrem servir.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.