Ingredients:
—Llaminera de 400 g
—Dos manats d’espinacs frescs
—100 g de pernil salat
—Un paquet de pasta de full rectangular
—Un ou
—Un all
—Oli, sal i pebre

Elaboració:
Rentem els espinacs, els bullim, els escorrem i els passem per la paella amb una mica d’oli i un gra d’all.

Estirem la pasta de full i la col·loquem sobre el paper de forn que porta. Posem la meitat dels espinacs sobre la pasta de full. A sobre, hi posem dos talls de pernil i la llaminera salpebrada. Després hi posem la resta d’espinacs i dos talls de pernil més. Emboliquem el tall de carn amb la pasta de full. Ajuntem les puntes humitejant-nos els dits amb una mica d’aigua. Hi fem un petit forat al mig, perquè la pasta no quedi bufada.  Amb la pasta de full que sobri fem una sanefa per decorar. Pintem la pasta amb l’ou batut.

Enfornem la llaminera a 200 graus durant trenta minuts. Després la deixem dins el forn calent, però apagat, durant deu minuts més. I ja la podrem servir.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb