Més enllà de les condemnes de presó, la consellera de Presidència i portaveu del govern, Pilar Costa, ha dit que esperava que, amb la sentència del Tribunal Suprem pel cas Nóos, s’acabés ‘l’etapa més negra’ en la història de les Balears i que es poguessin recuperar els prop de 700.000 euros malversats de les arques públiques.

Costa ha explicat que amb la condemna s’ha confirmat que els màxims responsables polítics de les Balears ‘varen ordir una trama de corrupció a compte dels ciutadans de les Illes’ i ha assegurat que el frau a l’administració, malversació de diners públics i prevaricació són els delictes més greus que es poden cometre contra les arques públiques.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb