El conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha rebut la intervenció del portaveu de Vox a les Corts, José María Plans, tot llegint el llibre ‘Fatxa: com funciona el feixisme i com ha entrat en la teva vida‘, de Jason Stanley. L’escena s’ha viscut durant el debat de les esmenes a la totalitat de la llei d’acompanyament al pressupost.

Jason Stanley, professor de filosofia a la Universitat de Yale, ha escrit aquest llibre de ressò mundial en el qual intenta explicar per què el feixisme es manté viu en molts espais de la societat i que no prenem consciència, podria marcar l’agenda del futur.

Stanley ha reaccionat a la volada mediàtica de la fotografia fent-la servir en l’encapçalament del seu perfil de Twitter.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.