Les colles que formen part de la Federació de Diables de la Ciutat de Barcelona tenen una cita marcada en vermell al calendari: la Trobada de Diables i Diablesses de la Ciutat de Barcelona. Després de passar per diversos barris, el dissabte 29 de febrer el Fort Pienc organitzarà la cinquena trobada, que acollirà la major part de les colles que formen part de la federació.

La festa també servirà per a commemorar els vint-i-cinc anys de la colla amfitriona, la Cabrònica del Nord. Hi participaran els Diables del Casc Anticde les Cortsde la Kinta Forka del Ravalde la Sagrera, de Montbau, de Sant Antonidel Poble-sec, del Farró i la Cabrònica del Nord, del Fort Pienc.

Llegiu tot l’article aquí.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb