BARCELONA, 4 (EUROPA PRESS)

Cathay Pacific ha anunciat aquest dilluns que el proper estiu tornarà a operar la ruta directa entre Barcelona i Hong Kong, després d’haver inaugurat aquest any el primer vol comercial de la història entre aquestes dues destinacions, que estarà operatiu fins al 27 d’octubre.

Segons ha informat en un comunicat, des del passat 2 de juliol l’aerolínia asiàtica cobreix la ruta quatre vegades per setmana amb un Airbus A350-900 amb capacitat per 280 passatgers.

Aquesta ruta complementa al vol regular existent des de Madrid, que a partir de novembre veurà incrementada una cinquena freqüència a Hong Kong operada per una flota d’avions Boeing 777-300ER amb capacitat per 340 passatgers.

Cathay Pacific continua l’expansió europea amb l’inici de noves rutes directes per connectar Hong Kong amb 15 destinacions europees.

Així, l’estiu de 2018, a més del retorn a l’Aeroport del Prat, Cathay Pacific llançarà trajectes sense escala des de Brussel·les (Bèlgica), Dublín (Irlanda) i Copenhaguen (Dinamarca).

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]