BARCELONA, 18 (EUROPA PRESS)

Veïns i turistes inunden aquest divendres La Rambla de Barcelona de flors, espelmes i missatges de suport a les víctimes de l’atemptat del dijous i de rebot al terrorisme i la violència.

El principal punt està en la font de Canaletes, que s’ha convertit en un gran altar replet de mostres de suport, si bé es repliquen munts de flors i espelmes al llarg de la Rambla, principalment en aquells punts en els quals va morir alguna víctima.

També s’ha improvisat un mur commemoratiu en la paret lateral d’una de les parades de venedors afectades en el qual els ciutadans pengen missatges de suport amb papers de colors, i el silenci regna en aquesta artèria sempre bulliciosa.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb