Una bandera espanyola al passeig de Gràcia (fotografia: Roger Giménez).

Barcelona s’ha despertat aquest matí amb tot de banderes espanyoles enganxades en diversos punts de la ciutat. A zones cèntriques, com la Gran Via, els vianants s’han trobat adhesius gegants de la bandera espanyola als fanals. I així mateix en més punts, com ara el passeig de Gràcia, l’avinguda Meridiana, l’avinguda Diagonal i la via Augusta. No se sap si tot plegat forma part d’alguna mena de campanya. També se n’han trobat a Sant Cugat i l’Hospitalet de Llobregat.

Segons que ha informat RAC1, els Mossos d’Esquadra han identificat un grup de joves que van enganxar una cinquantena de banderes espanyoles al passeig de la Bonanova. En total eren set, tres dels quals menors. No se sap si formen part de cap organització. Els mossos han interposat una demanda en contra dels quatre nois majors d’edat per haver infringit l’ordenança cívica, i podrien ser sancionats amb 600 euros. Fa pocs dies ja van aparèixer diverses banderes espanyoles en monuments de Barcelona.

Ací podeu veure’n imatges:

 

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]