coronavirus

La consellera de Sanitat del País Valencià, Ana Barceló, ha informat que s’han registrat 449 casos nous de coronavirus al País Valencià. En total, hi ha 2.616 casos, 1.071 dels quals estan ingressats i 198 a la Unitat de Cures Intensives (UCI). S’han donat 44 altes i el total de morts és de 143, 28 més que ahir. Hi ha 485 professionals sanitaris que han donat positiu en la prova de la Covid-19.

Barceló ha dit que el 8% dels infectats es troba en la franja d’edat de 0 a 30 anys, el 45% de 30 a 60 anys, el 33% de 60 a 80 i el 14% restant té més de 80 anys. El 91,4% de les persones que s’han mort tenien més de 75 anys. La consellera també ha informat de l’arribada de material nou als centres sanitaris, les residències i els serveis socials: màscares, guants i equips de protecció.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb