Camacho s’altera davant Mas pel 12 d’octubre

  • 'La veig un pèl nerviosa, no sé per què deu ser', li ha deixat anar Mas

VilaWeb
Redacció
09.10.2013 - 12:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Com actuarà vostè i el seu govern davant la concentració Som Espanya, Som Catalunya del 12 d’octubre?’, ha preguntat Camacho. La resposta de Mas ha estat breu i directa: ‘Tal com ha dit abans el conseller d’Interior’. Camacho ha retret a Mas que no rebés els convocants de la manifestació, tal com va fer amb els de la Via Catalana. I s’ha queixat que cap conseller, a diferència de la mobilització de la Diada, anés a la concentració del 12 d’octubre. Això ha fet que hi hagués murmuris i algun somriure per part de consellers, i aleshores Camacho s’ha encès, dient que el govern faltava el respecte dels manifestants.

Mas li ha respost que ell no havia rebut cap petició de recepció per part dels convocants de la manifestació, i ha recordat que els consellers van a les manifestacions que a títol personal volen anar. I ha qüestionat en aquest sentit la capacitat de convenciment de Camacho, amb el doble sentit del cop de porta del govern espanyol i el PP a la seva proposta de millora de finançament de Catalunya.

Això ha passat avui al parlament en la sessió de control al president. Mas ha reivindicat que l’única via possible és aquella que va aprovar el Parlament en el Debat de Política General, és a dir, dret de decidir i consulta.

Informació relacionada: Prohibida la manifestació feixista del 12 d’octubre a Sants

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any