Un altre dirigent valencià de les joventuts del PP, fent la salutació feixista

  • Circula a la xarxa una nova imatge, en aquest cas del vice-secretari de Castelló

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.09.2013 - 09:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El vice-secretari d’Acció Política de les joventuts del Partit Popular, Edgar Fernández, és el darrer dirigent de les joventuts del PP que ha estat fotografiat fent gestos nazis. Aquesta nit ha començat a circular a la xarxa aquesta imatge, en què se’l veu fent la salutació feixista. L’aparició de fotografies de diversos dirigents de les joventuts del partit aquest estiu ha generat una forta polèmica. Amb tot, el partit, de moment, només ha expulsat un dels protagonistes d’aquestes imatges, assegurant que cada cas s’estudiarà individualment.

A la fotografia, Fernández apareix envoltat d’altres membres de les joventuts del PP amb banderes espanyoles. Ell és l’únic que fa la salutació feixista.

Segons el seu compte de Twiter, Edgar Fernández Vidal és: ‘Empresari, estudiant d’Economia, coordinador de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Illes Balears de la AEALCEE i Vice-secretari d’Acció Política de les NNGG del PP de Castelló’.

Per una altra banda, EUPV va denunciar les fotografies a la fiscalia argüint que ‘la justícia hauria d’intervenir en tot l’afer de l’ús i difusió de la simbologia feixista’. I la Unió de Fiscals Progressistes va dir fa pocs dies que sospesava de presentar una denúncia penal contra els dirigents del PP que s’havien fotografiat fent salutacions feixistes o amb banderes i símbols nazis.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any