Els grups ultres es podran manifestar el dia de la final de Copa

  • El TSJ de Madrid dóna la raó a la Falange · Permet la manifestació contra els seguidors del Barça i l'Athletic el mateix dia del partit

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.05.2012 - 13:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid ha permès a la Falange de manifestar-se divendres a la capital d’Espanya, coincidint amb la final de la Copa entre el Barça i l’Athletic. La sala de contenciós-administratiu ha admès el recurs interposat per la Falange, un dels convocants de la manifestació ultra, contra la resolució dictada per la delegada del govern espanyol de Madrid, Cristina Cifuentes, que va canviar la data de la manifestació per evitar incidents entre l’extrema dreta i els afeccionats del Barça i l’Athletic.

Ara el tribunal madrileny ha deixat sense efecte l’ordre de la delegació espanyola.

La manifestació es presentava com una ‘resposta a les provocacions‘ del seguidors del Barça i l’Athletic. Entre els convocants hi ha, a més de la Falange, el sindicat TNS, les joventuts de la Falange, Patriotas, Plataforma Memoria y Lealtad, In Memoriam Juan Ignacio, Hermandad de la Vieja Guardia, Alternativa Española i Hermandad de Banderas de Falange. Diuen que volen respondre a l’insult ‘a tot Espanya i tots els espanyols’ que representa la xiulada contra l’himne espanyol prevista pels seguidors catalans i bascos a l’estadi Vicente Calderón, tal com va passar fa tres anys a València (vídeo).

Informació relacionada:

Ajornada la manifestació ultra prevista per a la final de Copa

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any