Els “indignats” escridassen Felip Puig en la seva visita a Valls

  • Els concentrats davant el Centre Cultural no han sobrepassat el límit marcat per la policia, i Puig ha passat a uns 20 metres d'ells sense produir-se incidents

VilaWeb
Redacció
28.05.2011 - 11:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Uns dos-cents joves han rebut aquest dissabte al matí a Valls el conseller d’Interior de la Generalitat, Felip Puig, al crit de ‘Dimissió!’, en protesta per l’actuació policial de divendres a la plaça Catalunya de Barcelona, on segueix l’acampada del moviment 15M · Felip Puig ha defensat en l’acte l’actuació i la professió dels Mossos d’Esquadra

Puig ha arribat poc abans de les 10 hores al Centre Cultural Municipal de Valls per presidir la commemoració del Dia dels Esquadres, que el porta aquests dies per tot Catalunya per a l’homenatge anual a les forces de seguretat.

Uns dos-cents concentrats, a una banda de l’entrada de l’edifici, no han sobrepassat el límit marcat per la policia, i Puig ha passat a uns 20 metres d’ells sense produir-se incidents.

Al costat del crit de ‘Dimissió!’, s’han sentit xiulets, esbroncades i cassoles, i alguns joves portaven clavells.

Entre les pancartes en destaquen dues: ‘Pim pam Puig’ i ‘Perill polítics. Treballen per a l’interès general de l’ordre públic’.

Al començament de l’acte, a les 10 hores, ha continuat sonant la protesta a les portes del Centre Cultural, on vigila una dotzena de mossos uniformats i hi ha aparcats dos furgons policials.

La Colla Vella i al Mulassa de la Unió Anelles de la Flama han actuat a l’acte i ho han hagut de fer sota el soroll de les cassoles i xiulets dels manifestants, que ho han reprovat amb crits de “no pugeu” i “no balleu.”

Durant la protesta, alguns dels indignats han identificat una pressumpta agent dels Mossos d’Esquadra que des del dimarts ha participat a les assemblees de l’Acampada de Valls. Aquesta persona ha fotografiat els manifestants i just després ha entrat a l’acte d’homenatge del cos policial després d’identificar-se a un agent.

Els passos del moviment es poden seguir a través d’un bloc, del Twitter (#acampadavalls) i del Facebook.

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any