Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  23.02.2011  16:41

Autor/s: Redacció VilaWeb Mollerussa

Linyola compta amb un caganer de record Guinnes

Es pot veure a la vora del poliesportiu

Men?ame
 

La pista coberta de Linyola acull, fins la setmana entrant, un caganer que ha aconseguit el record Guinnes com el més gran del món.

La figura, de sis metres d'alçada i més de dos d'amplada, ha estat donat a l'Associació del Pessebre Vivent de Linyola pel centre Maremagnum de Barcelona, que també ha pagat les despeses del trasllat. La figura es pot convertir en un dels protagonistes del proper Pessebre Vivent de Linyola.

Segons ha explicat a VilaWeb Mollerussa Àlex Mases, un dels responsables de l'Associació del Pessebre Vivent de Linyola, el Maremagnum va oferir el caganer a la Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya qui, al seu temps, ho va fer arribar a Linyola, pel seu especial interès en aquesta figura, de la que es fa una selecció de caganers.

Mases s'ha mostrat agraït amb el centre Maremagnum qui a més de pagar la figura, es va fer càrrec de la inscripció de la mateixa en el Guinnes i ha pagat el trasllat. Tot plegat un regal d'uns 24.000 euros que es podrà durant uns deu dies a la pista coberta.

Després es desmuntarà i s'emmagatzemarà, per tornar a sortir, en principi, el proper Nadal, amb la celebració del pessebre vivent.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Linyola.