El temps suspès
La funció antropològica de les festes avui es torna encara més necessària. No pas com a evasió, sinó com a restauració de les forces que fan possible l'acció. Ningú no pot viure en un estat permanent de mobilització
Roses homenatja Juli Soler, mort ara fa deu anys, director i copropietari del Bulli, juntament amb Ferran Adrià
Hereu de la revolució gastronòmica del Bulli, Albert Adrià encara el tercer any d'Enigma, el seu restaurant més personal
Acaba de publicar ‘Confessions d’un sommelier’ (Ara Llibres), en què parla obertament de les seves addiccions i la manera com les ha superades i del pas pel Bulli, una època esplendorosa
El restaurant el Bulli, que va tancar ara farà dotze anys, acaba de reobrir convertit en un museu que permet de resseguir històricament la revolució gastronòmica que s'hi va fer
El Bulli es podrà visitar d'entrada tres mesos l'any · Ferran Adrià no descarta que el període s'ampliï a partir de l'any que ve
L'itinerari inclourà espais emblemàtics, com ara la cuina, la terrassa i el menjador, que es podran visitar tres mesos l'any
El xef explica que està preparant els espais exteriors d'aquest museu-restaurant instal·lat a la Cala Montjoi
Entrevista a Mateu Casañas, un dels tres xefs del Disfrutar, considerat el cinquè millor restaurant del món per The World's 50 Best Restaurants
Conversem amb el prestigiós cuiner, que d'ençà del tancament del Bulli ha orientat l'activitat cap a la innovació i el coneixement · Actualment està centrat en dos projectes, El Bulli 1846, que s'instal·larà a la Cala Montjoi l'any vinent, i la Bulligrafia, un museu-arxiu del restaurant que veurà la llum el 2022
Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de Vilaweb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.
S'ha afegit la noticia a Favorits.