L’escultor Toni Miró protagonitza el segon ‘El mural’

  • Podeu escoltar el programa d'Escola Valenciana íntegre, ací

VilaWeb
Redacció
07.07.2014 - 19:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’escultor Toni Miró és el protagonista del segon ‘El mural‘, el programa radiofònic mensual d’Escola Valenciana dirigit per Amàlia Garrigós, que podeu escoltar a VilaWeb. La periodista es va desplaçar fins al Mas de Sopalmo i van conversar amb l’artista sobre l’atac a l’escultura ‘Batalla d’Almansa’ de Gandia i sobre la seva amistat amb Ovidi Montllor.

Durant el programa també podreu sentir un reportatge sobre els valors de l’educació durant la segona república amb fragments del documental ‘Maestras de la República’, guanyadora d’un Goya. ‘El mural’ també inclou una entrevista amb un dels coordinadors del Festival Feslloch de música que es farà aquest cap de setmana.

Mig any després del tancament de RTVV, Escola Valenciana va optar per crear una ràdio i una televisió pròpies. I ho fa per ‘la incapacitat del govern valencià d’oferir una opció radiofònica o televisiva en valencià’. ‘El mural‘ és un programa radiofònic mensual dirigit per la periodista Amàlia Garrigós, que podeu escoltar a VilaWeb.

Informació relacionada:

Escola Valenciana estrena el programa radiofònic ‘El mural’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any