VilaWeb celebra l’Assemblea de Lectors

  • Els assistents a les dues sessions escolten els projectes del diari i discuteixen sobre la línia editorial i les noves funcions i serveis

VilaWeb
Redacció
22.02.2014 - 23:53

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més d’un centenar de lectors membres de +VilaWeb han participat en les dues sessions de la II Assemblea de Lectors, que s’ha fet en sessions a València i a Barcelona. La sessió de Barcelona també s’ha pogut seguir en directe per internet a través d’una retransmissió de vídeo.

En l’Assemblea els responsables de VilaWeb han explicat la situació de VilaWeb i els projectes que tenen previst desenvolupar aquest 2014. Les propostes i diversos aspectes de la línia editorial han estat objecte de debat en les diverses sessions.

Els membres de +VilaWeb són lectors que fan el pas de comprometre’s amb el diari fent una subscripció voluntària. Aquesta subscripció implica un suport econòmic i també la participació en l’elaboració del diari. Així cada dia reben un correu amb les notícies de l’endemà i l’editorial, la qual poden comentar anticipadament. També gaudeixen de descomptes a la Botiga de VilaWeb i poden participar en tot d’activitats exclussives, entre les quals la pròpia Assemblea. 

Actualment uns tres mil lectors de VilaWeb ja s’han fet subscriptors.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any