El documental sobre Toti Soler

  • Vegeu-lo íntegre · Vegeu també el fragment en què canta amb Sílvia Pérez Cruz 'Cançó de suburbi' · S'ha emès anit al canal 33

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
20.11.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El programa Sputnik ha emès aquesta nit el documental ‘Toti Soler. D’una manera silenciosa‘, dirigit per Àngel Leiro i Jordi Turtós. S’hi mostra el Toti Soler més íntim, centrant-se en la seva personalitat. Va ser enregistrat en bona part a Palau-Sator, al Baix Empordà, un petit ‘exili’ del músic. El film es va estrenar al Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona (Beefeater In-Edit), amb una gran acollida. A més del documental sencer i del vídeo promocional, també us n’oferim aquest extracte, emotiu, en què Soler interpreta ‘Cançó de suburbi’ amb la veu inconfusible de Sílvia Pérez Cruz:


El documental manlleva el títol d’una peça popularitzada per Miles Davis (‘In a silent way’), adaptada a la guitarra per Toti Soler. Hi apareixen, a més de Pérez Cruz, el pianista Jordi Sabatés, un dels col·laboradors més habituals en la llarga trajectòria de Soler, i també personatges anònims que formen part de la vida personal i musical de Toti Soler a l’Empordà.

Vegeu ací el documental, íntegre:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any