Localitzen als Banys d’Arles el cotxe d’un mosso desaparegut

  • David Piella, un mosso d'esquadra d'Olot, va desaparèixer el passat 26 d'abril de casa seua, i des de llavors no se n'havia tingut cap notícia, fins ara que s'ha trobat el seu cotxe als Banys d'Arles.
    Dm. 9 de juny del 2013 ...>>

VilaWeb
Redacció
09.06.2013 - 05:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El mosso d’esquadra va desaparèixer de casa seua de la Canya, on resideix.  David Piella té 34 anys i va marxar de casa seua deixant una nota a la seua família, que no té cap notícia d’ell des de llavors. El passat divendres, els gendarmes de Ceret van obrir un procediment de recerca, després que és localitzés el seu vehicle, un Seat León de color gris plata amb matrícula 1086-BTV, als Banys D’Arles. El cotxe és trobava aparcat i tancat en un voral de carrer a aquest poble del Vallespir, i la policia, l’havia retirat el passat 31 de maig, després d’haver comprovat que feia dies que aquest no es movia. La grua el va dipositar, llavors, al dipòsit de vehicles dels Banys d’Arles.

Creuant les dades a la sala de coordinació policial del Pertús, es van assabentar que era el cotxe del mosso d’esquadra desaparegut.

Des de divendres, la gendarmeria de Ceret és l’encarregada de buscar a David Piella. Ahir dissabte, van posar en plaça un dispositiu de recerca pels voltants i l’interior dels Banys d’Arles, amb l’ajuda d’un helicòpter, i les patrulles a peu. La gendarmeria de Ceret, demana a qualsevol persona que tingui informació que es posi en contacte amb la brigada de Ceret al 04 68 87 10 15 , o amb la brigada d’Arles al 04 68 39 10 04.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any