Impedeixen la retirada del material de la corresponsalia de TV3 a Perpinyà

  • Diversos activistes s'han plantat a la porta del local i han privat el pas als tècnics de TVC

VilaWeb
Redacció
30.05.2013 - 21:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La direcció de la Televisió de Catalunya ha enviat quatre tècnics a desmuntar el material de la delegació nord-catalana de TV3. A la crida de la Federació d’Entitats de Defensa de la Llengua catalana uns quants activistes per la llengua i la cultura catalanes s’han succeït al llarg del dia per impedir als tècnics l’accés als locals de la delegació.

El material de la corresponsalia està valorat en 150.000 euros. Els activistes han dit: ‘Volem posar el màxim de traves i que es faci ressò de la nostra posició, que representa el moviment associatiu cívic de Catalunya Nord.’

El tancament de la corresponsalia nord-catalana de TV3 es fa efectiu demà, quan quedaran rescindits els contractes amb la productora. Per fer-ne evident el desacord, aquests últims dies hi ha hagut diverses accions de protestes, protagonitzades per representants de les entitats culturals, civils i polítiques de Catalunya Nord, que no tenen intenció de resignar-se.

‘Si a la Catalunya Sud es volen deixar fer, cap problema, però nosaltres no som disposats a deixar-nos fer’, ha dit a VilaWeb Pere Manzanares, vice-president de la Federació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any