Vic passa el relleu de l’acte Encén la flama a Granollers i Reus

  • L’acte serveix per fer un reconeixement als voluntaris i entitats que van participar en l’encesa de l’estelada

VilaWeb
Redacció
13.11.2012 - 18:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’assemblea local de Vic va celebrar dilluns, a Can Pau Raba, un acte de reconeixement a tots els voluntaris, entitats i associacions que van prendre part a l’acte Encén la flama que va omplir amb una estelada gegant de més 7.800 espelmes la Plaça Major de Vic el passat 11 d’octubre.  Representants de diverses entitats i associacions, així com també persones a títol individual, van recollir un obsequi en reconeixement a la seva col·laboració. Els encarregats de fer el lliurament van ser Enric Andreu i Carme Vilaró, membres de l’assemblea local de Vic.

L’acte també va servir per presentar el vídeo elaborat per Àngel Amargant, juntament amb d’altres col·laboradors, i que recull el procés d’encesa de la gran estelada així com també dels moments més emotius. Després de la projecció del vídeo es va procedir a passar el relleu d’aquesta iniciativa. Així es pretén iniciar una marxa d’estelades de foc arreu del territori. La intenció és que recorri gran part del territori i que finalitzi en algun punt emblemàtic com Barcelona o Montserrat. De moment, les properes parades seran Granollers (23 de novembre) i Reus (12 de gener). Representants de les assemblees de Granollers i del Vallès van recollir el relleu de mans de Jesús Planchart. Es preveu fer una estelada d’entre 3.500 i 4.000 espelmes a la plaça de la Porxada de Granollers. L’acte també va comptar amb la participació de representants de Verges, municipi impulsor de les estelades de foc.

Aprofitant la proximitat de les properes eleccions al Parlament de Catalunya, l’Assemblea de Vic va presentar un tríptic informatiu sobre les preguntes més habituals que aquests dies es fa la nostra societat. El full respon preguntes sobre les pensions, la Unió Europea i la viabilitat econòmica d’una Catalunya independent. El full recull el posicionament de l’ANC. Per acompanyar la presentació es va projectar el vídeo elaborat per l’ANC de cara al proper 25 de novembre.

L’acte, que va comptar amb un centenar d’assistents, es va tancar amb un brindis i coca.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any