‘L’estat espanyol ha renunciat a ser l’estat dels catalans’, diu Josep Rull (CiU)

  • I afegeix: 'Ara tenim el dret i l’obligació de construir-ne un de propi' · L'equip de Mas desmenteix que tingui previst reunir-se amb Duran aquest cap de setmana per definir el nou full de ruta de CiU

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.09.2012 - 14:31

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El secretari d’Organització de CDC, Josep Rull, ha reiterat la voluntat de CiU d’aconseguir que els catalans puguin expressar quin futur volen per Catalunya. ‘Catalunya genera prou riquesa per no haver de patir’, ha afirmat. Avisa que ‘l’estat espanyol està dirigint una ofensiva política, intel·lectual i econòmica contra Catalunya amb un clar sentiment recentralitzador’. Per Rull, ‘Catalunya necessita construir el seu propi estat’, i afegeix que ‘la gent de CiU formem part d’aquest moviment de fons que hi ha al país’. En aquest sentit afirmea que ‘el President Mas tenia molt clar el projecte de transició nacional que s’està duent a terme’. I confia en que ‘guanyarem si tenim resistència, si anem units i si estem tots amb el president Mas’.

Desmenteixen la reunió Mas-Duran

L’equip del president Mas ha desmentit que tingui previst reunir-se amb Josep Antoni Duran i Lleida aquest cap de setmana per definir quin serà el nou full de ruta de CiU, un cop el govern espanyol ha tancat la porta a negociar el pacte fiscal. La informació s’havia escampat pels mitjans sense revelar ni el lloc de la trobada ni el moment de la mateixa i s’ha dit que la reunió Mas-Duran havia de servir per preparar el proper Debat de Política General, que començarà dimarts vinent al Parlament.

 

Més informació: Alfred Bosch crida a no deixar sol el president Mas

Quin pot ser el full de ruta cap a la independència?

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any