Emprendre en el sector digital

  • Cada cop són més els que decideixen guanyar-se la vida pel seu compte. Internet es presenta com una bona alternativa per aconseguir-ho

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En temps de crisi, les ofertes de feina són cada cop més escasses. Però hi ha gent que no s’arronsa davant d’aquesta situació, gent que no s’ha quedat a casa esperant que arribi una oferta de treball i s’han creat ells mateixos la seva pròpia ocupació. Són joves que lluiten per emprendre un nou projecte, per convertir una idea que els passa pel cap en una forma de crear la seva empresa.

Però no són idees qualsevol. Seguint l’exemple de grans empreses que triomfen avui en dia (Google, Twitter, Facebook), a prop de casa nostra també hi ha projectes que tenen a veure amb eines digitals i estratègies a la xarxa.

Tres exemples diferents de projectes en graus de desenvolupament i especialització diferent: des d’un projecte consolidat que dóna feina a més de 20 persones fins a un noi que porta uns mesos en un estudi, passant per una parella de creadors de videojocs.

Són tres empreses emprenedores molt dispars, amb objectius molt diferents però amb trets en comú: l’esforç, la il·lusió pel seu projecte i la passió per la seva feina. Aquests són els seus consells.

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any