La tertúlia proscrita

Coordinació de les llengües regionals pel 31 de març de 2012

  • Els representants de les llengües dites 'regionals' s'han reunit a París, per coordinar els actes que faran en els seus respectius llocs el pròxim 31 de març del 2012 ...>>
    Dm. 18 de desembre del 2011.

VilaWeb
Redacció
17.12.2011 - 20:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest dia, als diversos territoris administrats per l’estat francès, les veus s’aixecaran per a reivindicar una llei que garanteixi drets per a les llengües vernacles. A la reunió preparatòria hi eren presents els representants de Bretanya (Patrig Herve, Tangi Louarn i Gwettaz Ar Fur) Euskadi Nord  (Sebastia Castet) Alsàcia (Pascale Lux) Occitània (Laurenç Gosset, Quentin Alexis) Còrsega (Pasqualini Petru i Micheli Leccia) Catalunya Nord (Joan Jaume Prost) A la tarda bretons, i occitans …de París es van afegir a la reunió.

Trobareu en PDF, adjunt a la notícia, els actes que han previst fer aquest dia. A casa nostra, La federació vol aconseguir el rècord mundial de participació a un LipDub, un rècord del món que ha de palesar la nostra voluntat de garantir la transmissió de la llengua catalana a les futures generacions.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any