Les estrenes: El gat amb botes comparteix cartellera amb l’últim film de David Cronenberg

  • Fem un repàs a les estrenes de cinema d'aquest cap de setmana

VilaWeb
Redacció
25.11.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El gat amb botes que es va fer conegut amb els films d’Shrek salta ara la gran pantalla en format 3D com a protagonista. La pel·lícula d’animació explica com aquest espadatxí va esdevenir un heroi abans de creuar-se en el camí de l’ogre verd. Aquest cap de setmana, el gat amb botes comparteix cartellera amb l’últim film de David Cronenberg, ‘A dangerous method’, sobre la turbulenta història entre  Freud, Jung i Sabina Spielrein.

Tot seguit fem un repàs dels films d’estrena:

Puss in boots (‘El gat amb botes‘, en 3D). Direcció: Chris Miller Gènere: Animació. Esbós: Molt abans de conèixer Shrek, l’espadatxí gat amb botes es converteix en un heroi. Ho fa quan emprèn una aventura amb na Kitty i Humpty Dumpty per salvar el seu poble. Vídeo promocional.

>A dangerous method. Direcció: David Cronenberg. Gènere: Drama. Intèrprets: Keira Knightley, Viggo Mortensen, Michael Fassbender. Esbós: Poderosa història de descobriment sexual i intel·lectual basada en esdeveniments reals a partir de la turbulenta relació entre el jove psiquiatra Carl Jung, el seu mentor Sigmund Freud i Sabina Spielrein. Vídeo promocional.

>Wer wenn nicht wir (‘Si No Nosotros, ¿Quién?’). Direcció: Andres Veiel. Gènere: Drama històric. Intèrprets: August Diehl, Lena Lauzemis, Alexander Fehling. Esbós: Alemanya, principi dels setanta. El jove Bernward, que aspira a ser escriptor, intenta provar la innocència del seu pare, el poeta Will Vesper, acusat de simpatitzar amb el nazisme.Mentrestant, el noi coneix Gudrun, una companya d’universitat, i plegats viuen una apassionada història d’amor. Funden una editorial dedicada a publicar treballs polítics controvertits, però el seu descontentament amb el món que els envolta influeix en al seva relació: Gudrun s¡uneix a la causa pro-violenta d’Andreas Baader i Bernward arrisca la seva salut mental prenen drogues psiquedèliques en un intent d’escriure una novel·la. Vídeo promocional.

>Afterwards. Direcció: Gilles Bourdos. Gènere: Thriller. Intèrprets: John Malkovich, Evangeline Lilly, Romain Duris. Esbós: Quan tenia vuit anys, Nathan va tenir una experiència propera a la mort. Tot i que el van declarar mort després d’intentar salvar una nena, va tornar a la vida inexplicablement. Ara, vint anys desprñes, Nathan coneix el Doctor Kay, que diu que pot preveure quan moriran algunes persones. Nathan descobrirà a partir d’aquí quin és el motiu del seu retorn a la vida. Vídeo promocional.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any