L’últim film de terror de Jaume Balagueró s’estrena als cinemes

  • Fem un repàs a les estrenes d'aquest cap de setmana

VilaWeb
Redacció
14.10.2011 - 08:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La història d’un porter d’un edifici a qui li agrada jugar amb les vides dels veïns, signatura del director Jaume Balagueró, arriba aquest cap de setmana a les pantalles de cinema, amb Luis Tosar i Marta Etura com a protagonistes. Tot seguit fem un repàs a les estrenes de cinema d’aquest cap de setmana.

Mientras duermes. Direcció: jaume Balagueró. Gènere: Terror. Intèrprets: Luis Tosar, Marta Etura. Esbós: César treballa de porter en un edifici de pisos. Una posició que li permet controlar tots els moviments i hàbits dels veïns, fins i tot controlar les seves vides, sense que ningú no sospiti. La nova veïna es converteix en el proper objectiu de César. Un repte, una obsessió. Però el joc se li escaparà de les mans. Vídeo promocional.

Contagion. Direcció: Steven Soderbergh. Gènere: Acció. Intèrprets: Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Marion Cotillard, Laurence Fishburne. Esbós: El film explica el ràpid progrés d’un virus letal que es transmet per l’aire i mata en pocs dies. A mida quecreix l’epidèmia, els metges de tot el món lluiten contrarellotge per trobar una cura i controlar el pànic, que s’estén més ràpid que el virus. Mentrestant, tothom lluita per sobreviure en una societat que se’n va en orris. Vídeo promocional.

Another Year. Direcció: Mike Leigh. Gènere: Drama. Intèrprets: Jim Broadbent, Lesley Manville, Ruth Sheen. Esbós: Geri i Tom fa molts anys que viuen feliçment casats, tot i que els preocupa que el seu fill Joe, que és advocat, romangui solter. Aquesta preocupació els impedeix donar-se compte de fins a quin punt Maria, una fràgil companya de feina de Gerri, depèn completament de la seva amistat. Vídeo promocional..

One Day. Direcció:Lone Scherfig. Gènere: Comèdia romàntica. Intèrprets: Anne Hathaway, Jim Sturgess. Esbós: Emma i Dexter es coneixen la nit de graduació a la universitat. Durant els vint anyse següents, la seva amistat va modulant, debilitant-se a vegades o reforçant-se amb el pas del temps. I en algun moment descobreixen que allò que cercaven i esperaven sempre havia estat a l’abast de la seva mà. Vídeo promocional.

Abduction. Direcció: John Singleton. Gènere: Acció. Intèrprets: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina. Esbós: Nathan Harper mira de descobrir, amb la Karen, la veritat sobre ell mateix, després de descobrir una foto de quan era nadó en una web de gent desapareguda. Tot plegat es complicarà sense motiu aparent i Harper haurà de trobar la veritat mentre lluita per la seva vida. Vídeo promocional.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any