VilaWeb és un dels principals diaris de referència al Principat per a seguir la informació política, segons les dades de l’últim baròmetre d’opinió política del CEO. La llista de mitjans és encapçalada per La Vanguardia, seguida de ben a prop de l’Ara i VilaWeb, pràticament igualats. A més distància, hi ha El Periódico i El País, seguits d’El Nacional. I, a força més distància, un grup de mitjans amb percentatges molt semblants: Nació Digital, ElDiario.es, el 3/24 i El Punt Avui.

L’evolució històrica de les dades que ha vingut oferint el CEO mostra una evolució a l’alça de VilaWeb, que aquest últim any i mig ha superat El País i El Periódico, que també ha estat superat pel diari Ara. La tendència general indica un caiguda del pes dels mitjans espanyolistes, amb una tendència a la baixa tant d’El País com d’El Periodico i també en certa manera de La Vanguardia. En canvi, el pes de mitjans sobiranistes com l’Ara i VilaWeb ha augmentat espectacularment.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]