VilaWeb és un dels principals diaris de referència al Principat per a seguir la informació política, segons les dades de l’últim baròmetre d’opinió política del CEO. La llista de mitjans és encapçalada per La Vanguardia, seguida de ben a prop de l’Ara i VilaWeb, pràticament igualats. A més distància, hi ha El Periódico i El País, seguits d’El Nacional. I, a força més distància, un grup de mitjans amb percentatges molt semblants: Nació Digital, ElDiario.es, el 3/24 i El Punt Avui.

L’evolució històrica de les dades que ha vingut oferint el CEO mostra una evolució a l’alça de VilaWeb, que aquest últim any i mig ha superat El País i El Periódico, que també ha estat superat pel diari Ara. La tendència general indica un caiguda del pes dels mitjans espanyolistes, amb una tendència a la baixa tant d’El País com d’El Periodico i també en certa manera de La Vanguardia. En canvi, el pes de mitjans sobiranistes com l’Ara i VilaWeb ha augmentat espectacularment.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb