Martín Pallín

L’ex-magistrat del Tribunal Suprem Martín Pallín ha criticat amb duresa la decisió de la Junta Electoral espanyola de requerir a la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona que retirin els llaços grocs de les façanes. ‘Els llaços grocs, vejam si ho entenen d’una vegada, són una protesta per la presó. És a dir, si demà s’acordés l’alliberament dels presos, els llaços grocs desapareixerien. No és un símbol partidista, és un símbol de protesta’, ha declarat a Catalunya Ràdio. Amb relació a les pancartes de ‘Llibertat Presos Polítics’, Pallín ha asseverat que els presos són de dos partits i de dues associacions civils diferents. Per això considera que no poden ser tampoc símbols partidistes.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb