El cantautor Lluís Llach hi ha cantat L’estaca aquest vespre a la Meridiana, que ha comptat amb una mobilització multitudinària després que el tinent de batllia de Barcelona, Albert Batlle, hagi amenaçat amb prohibir el tall. Batlle ha demanat a la Generalitat que prohibeixi la mobilització.

La concentració #MeridianaResisteix compleix aquest vespre 130 talls consecutius, des del dia de la sentència del Tribunal Suprem espanyol contra els dirigents independentistes. ‘Som rics en apallissaments, som rics en persecucions, però sobretot som rics en futur, no ho oblideu mai’, ha dit Llach.

Llach també ha adreçat unes paraules d’agraïment als manifestants que tallen la Meridiana ininterrompudament des de fa 130 dies.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb