Teatre musical, monòlegs, òpera còmica, clowns, tragicomèdia, drames socials, narracions orals, espectacles de teatre i dansa… Entre el 28 d’agost i l’1 de setembre, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) tornarà a presentar un ampli ventall de registres dramatúrgics. Tot i que amb aquesta edició –la divuitena— el festival ja complirà la majoria d’edat, els organitzadors desitgen seguir mantenint l’esperit adolescent i imprevisible que n’ha guiat la seva trajectòria.

D’entre els 30 grups participants, el FITAG 2018 comptarà amb la presència de grups de Mèxic, Argentina, Cuba, Espanya, Marroc, França, Itàlia, Xile, Brasil, així com provinents de diferents punts de les terres de parla catalana. 280 intèrprets participaran en la representació dels 44 espectacles que contempla el programa. D’entre aquests, 34 tindran lloc a Girona i els deu restants en altres municipis de la província: Campdevànol, Figures, Lloret de Mar, Sant Jordi Desvalls, Maçanet de Selva, Palamós, Sant Gregori, Sant Pere Pescador, Llançà i Vidreres.

Llegeix la notícia sencera a Tornaveu fent clic aquí

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb