Fes-te subscriptor de VilaWeb

Aquest diari existeix perquè més de vint mil lectors han decidit que poden i volen pagar cinc euros el mes perquè tots rebeu tota la informació amb accés obert. Però no n'hi ha prou. En necessitem més. Tu ho vols i pots? Fes-te'n subscriptor ací.

Ingredients:
Un paquet de pasta brisa
mitja carabassa cacauet
150 g de formatge roquefort (o d’un altre formatge blau)
60 g de codonyat
3 ous
250 g de crema de llet
oli, sal i pebre
un grapat de pipes de girasol

Elaboració:
Pelem i tallem la carabassa a daus. La posem en una safata al forn amb oli, sal i pebre, fins que sigui cuita.

Mentrestant, posem la pasta brisa en un motlle rodó.

Passem per la batedora la carabassa, el formatge, els ous batuts, la sal, el pebre i la crema de llet.

Posem aquest farcit dins del motlle i per sobre hi col·loquem trossets de codonyat i pipes de girasol.

Ho enfornem a 200º, uns 20 minuts, fins que la quiche sigui cuita.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.