Recepta: Botifarra de perol amb ceba i pebrot escalivat

  • Per a un berenar o un sopar informal

VilaWeb
18.01.2020 - 21:50

Ingredients:
(per a quatre persones)
8 llesques de pa de pagès
2 pebrots vermells
8 cebes tendres llargues
1 botifarra de perol
4 tomàquets de sucar
sal i oli

Elaboració:
Posem els pebrots i la ceba tendra a escalivar, amb un raig d’oli i una mica de sal. Un cop escalivats, els traiem la pell, el tronc, les llavors i els reservem.

Posem a torrar les llesques de pa. Les suquem amb tomàquet i les amanim amb oli i sal.

Muntem el plat: posem l’escalivada de pebrot i ceba damunt les torrades i a dalt de tot col·loquem la botifarra de perol a talls petits. Rectificarem de sal i oli i ja ho podrem servir.

Ens ajudeu a fer un plató?

Fem una gran inversió per a construir un plató televisiu i poder oferir-vos així nous formats audiovisuals de qualitat.

Gràcies per fer-ho possible.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

Fer-me'n subscriptor