MADRID, 20 (EUROPA PRESS)

El president del Govern, Mariano Rajoy, segueix amb “preocupació” la informació sobre l’atac registrat la nit d’aquest dijous a París, on dos policies han mort i un altre ha resultat ferit greu com a conseqüència d’un tiroteig.

“Sentim com a propi el dolor del poble francès en aquests difícils moments”, ha subratllat el cap de l’Executiu en un missatge en el seu compte personal de Twitter.

L’incident ha tingut lloc entorn de les 21.00 hores a l’altura del número 104 dels Campos Elíseos de París i que ha conclòs amb la mort d’un suposat agressor, abatut tirs en ple carrer

El portaveu del Ministeri de l’Interior, Pierre Henry Brandet, ha explicat que l’agressor es va baixar d’un vehicle i va començar a disparar amb un arma automàtica. El primer objectiu va ser un vehicle policial que es trobava parat.

Posteriorment, el tirador va intentar fugir i va ferir altres dos policies més abans de ser abatut per les forces de seguretat, segons la versió del Ministeri.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]