barons socialistes

El president de la Generalitat, Ximo Puig, demanarà a Pedro Sánchez que ‘es concreti més’ el calendari del govern espanyol sobre el finançament autonòmic en la reunió que faran a Castelló de la Plana. Puig ha dit que la trobada  serà una reunió ‘preparatòria’ de la reunió ‘formal’ que hi haurà el setembre a la Moncloa. Ha explicat que exposarà al president espanyol qüestions que ‘ja sap’ perquè les han parlades per telèfon, com ara la preocupació dels valencians per la situació del finançament i la ‘discriminació’ que han patit durant anys.

Abans de la reunió, ja ha qualificat de ‘molt positiu’ que s’hagi fet un repartiment del dèficit ‘absolutament i radicalment diferent’ de com es feia, en què les autonomies tenen més part i, per tant, tindran uns recursos amb els quals ara no comptaven.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb