La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha informat que hi ha 584 casos nous i vint-i-quatre morts més pel coronavirus 2019 al País Valencià, és a dir, ha estat la pitjor jornada d’ençà del començament de la crisi. D’aquesta manera, la malaltia ja afecta a 3.200 persones i n’ha mortes 167. Entre els afectats, 1.278 estan ingressats, dels quals 128 són a l’UCI. A més, s’han donat cinquanta-set altes.

D’altra banda, la consellera també s’ha referit al contagi entre el personal sanitari. En aquests moments hi ha 551 professionals amb la Covid-19, dels quals vuit són en unitats de cures intensives.

Sobre les residències, Barceló ha explicat que hi ha quaranta-nou centres on s’ha detectat la malaltia. En total hi ha 221 residents i seixanta-set treballadors infectats. A més a més, uns 400 treballadors estan en quarantena. En les residències han mort fins ara 44 residents. Les més afectades són la DomusVi d’Alcoi (26) i la Santa Elena de Torrent (9).

—Al País Valencià, 2.616 casos i 143 morts (449 casos i 28 morts més que no ahir).

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb