El vice-president segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, no assistirà a la constitució de la taula de diàleg a la Moncloa perquè ha de fer repòs per una forta amigdalitis, segons que han confirmat a Europa Press fonts de l’executiu. En aquest sentit, el secretari general de Podem ha buidat la seva agència i tampoc no anirà al ple del congrés espanyol.

La taula de negociació comença a caminar sense continguts definits 

La taula de negociació entre els governs català i espanyol, que van pactar ERC i el PSOE abans de la investidura de Pedro Sánchez, comença a caminar avui. Les dues delegacions es reuniran a les 16.30 a la Moncloa, on després el president de la Generalitat, Quim Torra, en farà una valoració. Ara per ara, no s’ha fet públic si el president espanyol també compareixerà.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb