The New York Times escandalitza les xarxes amb la seva versió del pa amb tomàquet

  • La secció gastronòmica de The New York Times publica una recepta alternativa sobre com preparar el pa amb tomàquet

VilaWeb
16.09.2022 - 10:58
Actualització: 16.09.2022 - 16:17

La secció gastronòmica del New York Times ha publicat avui la recepta per a preparar el pa amb tomàquet (pan con tomate, segons el diari). “Els tomàquets en una torrada són sempre una bona idea, especialment durant la temporada estival, quan són en plena maduresa. Una combinació superior prové de Barcelona, on la torrada es frega amb all i tomàquets sucosos, i després s’amaneix amb oli d’oliva”, explica el diari nord-americà.

Ara, el New York Times ofereix una recepta que no té res a veure amb l’original, de fet, diu que calen trenta minuts per a preparar-la. “La majoria de catalans simplement tallen el tomàquet transversalment i fan un massatge vigorós al pa torrat, tot i que alguns ratllen la polpa del tomàquet i la posen amb una cullera sobre el pa”, continua el diari.

La versió nord-americana del pa amb tomàquet consisteix a torrar el pa al forn, posar-li el tomàquet ratllat per sobre i després afegir-hi rodanxes de tomàquets diversos, com ara els cirerols. Finalment, segons el diari, s’amaneix amb sal, oli i pebre.

La proposta no ha agradat gens a les xarxes, que de seguida s’han omplert de comentaris irònics i indignats en contra de la versió nord-americana del pa amb tomàquet.

VilaWeb fa trenta anys. Ens feu un regal?

Cada dia oferim el diari amb accés obert, perquè volem una societat ben informada i lliure.

Ajudeu-nos a celebrar-ho fent una donació única i sense cap més compromís.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

dldtdcdjdvdsdg
2829301234567891011121314151617181920212223242526272829303112345678
dldtdcdjdvdsdg
2829301234567891011121314151617181920212223242526272829303112345678
Fer-me'n subscriptor