esquerda

El portaveu de Més per Mallorca, Miquel Ensenyat, ha instat el govern de Francina Armengol a no allargar els terminis per a estrenar l’Oficina de Drets Lingüístics. Ensenyat ha demanat que, així que el consell consultiu hi doni el vist-i-plau, s’obri aquesta oficina per a atendre els conflictes per motius lingüístics.

Així mateix, ha condemnat l’agressió recent a Paula Rotger, amb pintades al seu automòbil, la treballadora de l’aeroport de Palma que va denunciar un presumpte cas de discriminació lingüística el mes de juny. I també ha donat suport a la comunitat educativa després de les manifestacions de Vox, que va dir que volia visitar les aules per a veure què passava als centres educatius, una qüestió en què –ha dit– semblen ‘obsessius compulsius’. Ensenyat ha remarcat que la seva formació treballa per un sistema educatiu dins el teixit de la societat amb la participació de pares i mares i també d’ajuntaments.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.