El cinquè Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu, que es farà a Alpicat, al Segrià, del 29 de juny a l’1 de juliol, creix en nombre de dies, de dos a tres; de companyies, de dotze a una vintena, i d’espais escènics, de sis a deu. Amb un pressupost de 50.000 euros, els organitzadors volen superar els 15.000 visitants que hi van anar l’any passat.

S’hi podran veure actuacions experimentals, com les de l’Escola de Dansa d’Alpicat i de l’Escola de Circ INEF. També hi actuaran companyies professionals catalanes i internacionals, com ara Moventmentiks, amb l’espectacle Jaque mate, Marcel Gros amb Minuts, Máximo Óptimo amb Mínimo pésimo, Peus de Porc amb Circumloqui o Tout par Terre amb Welcome. A més a més, el Circ Picat compta amb el concert itinerant de Sonsonite, actuacions de disc-jòqueis, tallers de xanques i un concert de Thinki’n Wild.

Els espectacles es podran veure a la Unió d’Alpicat, a l’Escenari Gran, a l’espai gastronòmic la Taverna i en espais itinerants.

Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu a Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb