La manifestació espanyolista convocada a Barcelona per Societat Civil Catalana ha fet figa. L’entitat unionista havia organitzat un cap de setmana de mobilitzacions a Madrid i Barcelona per a demanar que es ‘recuperi el seny’, però finalment la de la capital espanyola es va desconvocar poc abans atesa la baixa participació que auguraven. La de Barcelona ha tingut una participació molt inferior respecte de manifestacions anteriors.

En podeu comprovar tota l’extensió en aquesta sèrie de fotografies d’Albert Salamé:

La manifestació ha comptat amb la presència de l’ex-primer ministre de França, Manuel Valls. En representació dels partits unionistes, hi ha participat la plana major de Cs –encapçalada pel seu president, Albert Rivera–, del PP –amb la presència destacada de la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, l’ex-ministre José Manuel García-Margallo, el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo i el president del PPC, Xavier García Albiol– i del PSC, amb Miquel Iceta al capdavant.

La marxa portava el lema ‘Ara, més que mai, seny’ i ha recorregut l’avinguda Marquès d’Argentera fins a l’estació de França. A l’escenari final intervenen el mateix Valls, l’actriu Rosa Maria Sardà, l’ex-fiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo, els ex-diputats de Cs Jordi Cañas, i del PP, Juan Milián, i el president de SCC, José Rosiñol.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]